Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Space Planning

A space planning során a munkahelyi tér és funkció összehangolása történik. A rendelkezésre álló tér legoptimálisabb felhasználását keressük, szem előtt tartva a funkcionális és ergonómiai igényeket és elvárásokat. Az emberközpontú munkakörnyezet alapvető feltétele a hatékony munkavégzésnek és szervezeti működésnek.

Fontos azonban, hogy a tervezési munkát megfelelő munkahelyi diagnosztika előzze meg, amely képes objektív módon felmérni a meglévő ergonómiai, munkavégzési és szervezeti adottságokat, melynek során feltárhatóak a szükséges változtatások és az új kialakítással szemben elvárt igények és dolgozói preferenciák.

Az elvégzett munkahelyi diagnosztika alapján megtervezzük a tér legoptimálisabb felosztását és berendezését
–          a különböző munkahelyi funkciók
–          a rendelkezésre álló emberi és technikai erőforrások
–          a természetes és mesterséges világítási adottságok
–          az optimalizált (azaz a lehető legrövidebb) kommunikációs útvonalak
–          az önálló és csoportos munkavégzés igényeinek
–          és a cég várható növekedési ütemének                                  figyelembe vételével.

A tértervezési folyamat végeredménye olyan berendezési alaprajzok, funkció sémák és látványtervek együttese, amelyek segítségével bemutatjuk az előbbi szempontok alapján megtervezett munkahelyi tér legoptimálisabb kialakítását.

Referenciák

Sigma Kudos

Helyszín: Riverpark Irodaház, Budapest
Terület: 500 m2

Háttér A Sigma Kudos Magyarország Kft. egy információtechnológiai megoldásokkal foglalkozó nemzetközi vállalat, amely az elmúlt évben dinamikus fejlődésen ment keresztül. A Riverpark Irodaházban alakította ki 500 m2-es irodáját, 53 munkatársa számára. Projekt Az együttműködés célja, hogy a teljes irodatér átalakítása, …

Tovább

DSC_2547nxPS_t