Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Tervezés

Legyen szó egy meglévő irodai tér átalakításáról vagy egy új kialakításáról, segítünk megtervezni irodáját, bemutatótermét, ügyfélfogadó terét. A cég működését és a helyszín adottságait egyaránt figyelembe vevő belsőépítészeti koncepciót dolgozunk ki. Az optimálisan megtervezett munkatér nagy jelentőséggel bír, mert támogatja és elősegíti a munkatársak hatékony munkavégzését és együttműködését, növelve ezzel teljesítményüket.

 

Space Lifting

A munkahelyi környezet fejlesztése nem csak a helyszín teljes átalakításával képzelhető el. Innovatív, kreatív ötletekkel, a meglévő eszközök és bútorok felhasználásával, minimális anyagi ráfordítással, vidámabbá, hangulatosabbá, ergonomikusabbá, és ezáltal hatékonyabbá tesszük a teret, legyen az egy egyterű operatív iroda, tárgyalószoba vagy kreatív tárgyaló, közösségi tér vagy lobby, mi átvarázsoljuk Önnek!

tovább


Space Planning

A „space planning” magyarul a tér és a funkció összehangolást jelenti. A rendelkezésre álló irodai tér legoptimálisabb felhasználását keressük, szem előtt tartva a funkcionális és ergonómiai igényeket és a szervezet felépítését. Célunk, hogy emberközpontú munkakörnyezetet tervezzünk, amely a munkatársaknak és a munkavégzés jellegének leginkább megfelel és legjobban támogatja az optimális és hatékony munkavégzést.

tovább


Belsőépítészeti tervezés és design

Egy új iroda kialakítása vagy meglévő munkatér teljes körű átalakítása esetén átfogó belsőépítészeti koncepciót készítünk. Tervezőcsapatunk és ügyfeleink közösen határozzák  a belsőépítészeti tervezés területeit, amelyek a funkcionális tervezéstől a színdinamikai tervezésen át egészen az egyedi bútorok tervezésig terjed; sőt építész tervező munkatársaink szakértelmére akusztikai és világítási megoldások  is számíthat.

tovább

Tippek, trükkök

A gyors és hatékony meeting a bútorokon is múlik!

Megesett már Önnel, hogy egy megbeszélés indokolatlanul elhúzódott? A megoldás a megfelelő bútorok megválasztása.

Még több tipp