Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Magyar Gallup Intézet

Cégprofil: A Magyar Gallup Intézetet (Gallup Hungary Ltd.) 1990-ben alapította a The Gallup Organization Inc., a világ legrégebbi, nemzetközileg elismerten a legnevesebb, és egyik legnagyobb közvélemény-, piac-, magatartás- és viselkedéskutató és vezetési tanácsadó cége. A Magyar Gallup Intézet ma is a The Gallup Organization Inc. száz százalékos tulajdona és kiváló hagyományainak folytatója.

A feladat különlegessége az volt, hogy az iroda egy műemlék épületben található. A tervezés során tehát a munkavégzés sajátosságai mellett az épület műemlék jellegét is figyelembe vettük. Mindez nem zárta ki a modern színek és formák használatát. Ergonómiai szempontból pedig rendkívüli fontossága volt a kábelelvezetés biztonságos megoldásának és a praktikus irattárolásnak.

Megoldások: Modern, a környezethez illeszkedő színeket és anyagokat használtunk, valamint praktikus, mobil bútorokat alkalmaztunk.
Az irodában a letisztult formájú, emelhető magasságú, ergonomikus [t] széria asztalait használtuk, amelyhez a praktikus horizontális és vertikális irányú kábelelvezetést is segítő kiegészítők tartoznak. Ezentúl olyan mobil bútorokat is elhelyeztünk, amelyekkel a munkaasztalokat megnagyobbíthatjuk vagy tárgyalóasztalként is használhatjuk.