Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Lexmark Magyarország

Feladat: a teljes munkakörnyezet megtervezése – főként egyterű irodák kialakítása, kiegészítve a management és a kiszolgáló helyiségek cellás irodáival.

A Lexmark budapesti irodájának tervezése során, igyekeztünk olyan megoldást létrehozni, amely igazodik az ügyfél által képviselt értékekhez és maximálisan kiszolgálja igényeiket. Ügyfelünknek a biztonságos és egészséges munkakörülményen túl, elvárása volt egy fiatalos, lendületes, flexibilis kialakítás, mely egyrészt kielégíti a különböző szervezeti egységek számára fontos egyéni preferenciákat mint például:
– jól átgondolt akusztikai tervezés
– speciális kábelezés – IT megoldások
– kommunikációs útvonalak figyelembe vétele
– reprezentatív terek és inspiráló közösségi terek kialakítása
– ugyanakkor a folyamatos bővülés lehetőségének biztosítása, hosszútávú, időtálló és fenntartható megoldásokkal, értéket teremtve számukra.

Kiemelt figyelmet fordítunk a cég növekedésével járó változások követésére, a már kialakított és új terek téroptimalizációs átvizsgálásával és tervezésével. Sikerült olyan munkahelyi megoldásokat létrehoznunk melyek pozitív hatással vannak a felhasználókra, funkcionálisan és ergonómiailag is maximálisan kielégítik a vele szemben támasztott követelményeket, illetve az előre megfogalmazott elvárásokat.