Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Akusztikai felmérés és tervezés

Az elmélyült, hatékony munkavégzés egyik legnagyobb gátja a háttérzaj. A napjainkban igen népszerű egyterű irodákban a fénymásolótól kezdve egészen a telefonbeszélgetésig számos olyan zajforrás található, amely gátolja a dolgozókat a munkában való elmélyülésben. Akusztikai megoldásaink segítségével optimálisra hangoljuk munkakörnyezetét és csökkentjük a háttérzaj mértékét. Mindehhez a hanggátlás és/vagy a hangelnyelés eszközeit alkalmazzuk.

A kevesebb háttérzaj következtében csökken a hibázások és a kiesések száma, amelynek következtében a dolgozók teljesítménye akár 25%-al is növekedhet.

Akusztikai elemek

Az irodaterek megfelelő akusztikai légköre biztosíthatja a munkatársak számára a komfortérzetet. Akusztikai álmennyezeti elemek csökkentik a belső terek zajszintjét, elnyelik a visszaverődött hangokat, valamint a gátolják a szobák közötti hangok terjedését.  Első lépésben a felhasználói igényeket figyelembe véve felmérjük milyen mértékű érthetőségre, koncentrációra, bizalmasságra van igény. Szakembereink segítenek kiválasztani, megtervezni és kivitelezni az Ön irodája számára legmegfelelőbb megoldást.

Térelválasztók, bútorok

Meglévő irodaterek akusztikai légkörének javítása megfelelő térelválasztók illetve bútorfelületek alkalmazásával is történhet. A paravánok és térelválasztók segítségével könnyen kialakíthatók a személyes terek, teret engedve a koncentrációnak és az elmélyült munkavégzésnek.

Referenciák

Magyar Gallup Intézet

Helyszín: Budapest
Terület: 36 m2

Ergonomikus iroda egy műemlék jellegű épületben, modern, a környezethez illeszkedő színekkel és anyagokkal.

Tovább

Iroda // újratöltve