Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Iroda Extra

Ezek a szolgáltatásaink kiegészítik mindazt, amelyet a SpaceConcept nyújtani tud ügyfeleinek. Innovatív megoldásokat kutatunk és fejlesztünk ahhoz, hogy emberközpontú, inspiráló és hatékony irodai környezetet alakítsunk ki minden Ügyfelünk számára.

 

Akusztikai felmérés és tervezés

A zaj a munkahelyi hatékonyság egyik legfőbb gátja. Az egyterű irodákban a zavaró beszédhang és háttérzaj, a tárgyalókban és tréningszobákban pedig a visszhang okozhat kellemetlen közérzetet. Meglévő irodák esetén is számos eszköz áll rendelkezésre a zajproblémák utólagos kezelésére, megszüntetésére.

tovább


Helyszínelemzés

Az új iroda kiválasztása összetett és hosszútávra kiható feladat.  Építészeink segítenek a megalapozott döntés meghozatalában: elvégzik a lehetséges helyszínek szakmai véleményezését, funkciósémákat és alapterületi kimutatásokat készítenek, így támogatva a cég struktúrájának és működésének leginkább megfelelő helyszín kiválasztását.

tovább


EcOffice

Egy munkakörnyezet  berendezése nagy egyszeri terhet jelenthet a vállalkozás számára. Az EcOffice program keretében a bútorozás lízingköltsége az iroda bérleti díjába kerül beépítésre, így cége a kezdeti beruházási költség nélkül egy ergonomikus és a cég egyedi igényei szerint berendezett irodába költözhet.

tovább


PlainAir OfficeTM

A PlanAirTM koncepció lényege egy olyan természetes környezet létrehozása, amely a természetben található harmóniák reprodukálásával, a 3 fő emberi érzékszervvel (látás, hallás, szaglás) kommunikál a színek, a hangok, az illatok, a víz, az anyaghasználat és az ergonómia segítségével.

tovább

Tippek, trükkök

A gyors és hatékony meeting a bútorokon is múlik!

Megesett már Önnel, hogy egy megbeszélés indokolatlanul elhúzódott? A megoldás a megfelelő bútorok megválasztása.

Még több tipp