Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Szerelés – kivitelezés

Partnereink segítségével a belsőépítészeti kivitelezés széles spektrumát lefedjük, legyen szó szárazépítésről, festésről, szőnyegezésről, árnyékolásról, beépített bútorok építéséről, világításról vagy éppen akusztikai megoldásokról. Egy munkahelyi tér kialakítása vagy átalakítása sok időigényes feladatból tevődik össze. Leghatékonyabb és leginkább költségkímélő egy projekt esetén, ha ezek a részfeladatok egy kézben maradnak.

Szakértő, minőségbiztosítási rendszerrel és megfelelő referenciákkal rendelkező partnereinkkel és alvállalkozóinkkal együttműködve számos részfeladatban professzionális megoldást kínálunk ügyfeleinknek, úgymint:
– szárazépítési feladatok, a falak és álmennyezetek beépítése
– egyedi bútorok beépítése (recepciós pult, beépített szekrények, konyhabútor, stb.)
– szőnyegezési munkák
– elektromos szerelés, világítótestek felszerelése
– festés
– árnyékolók, képek és egyéb berendezés felszerelése

Fontos, hogy a kivitelezést megelőzze egy megfelelő előkészítési és tervezési fázis, annak érdekében, hogy az új munkahely egyedi, az funkcióra és helyszínre szabott tervek szerint valósuljon meg, és ne egy általános, az üzemeltető által fölvázolt berendezési terv szerint.

Amennyiben az irodaház vagy üzemeltető végzi az iroda kivitelezését, szakmai csapatunk segít képviselni az Ön érdekeit, hogy megfelelő anyagok és megoldások legyenek kiválasztva és beépítve az új munkahely kialakítása során.

Referenciák

Sigma Kudos

Helyszín: Riverpark Irodaház, Budapest
Terület: 500 m2

Háttér A Sigma Kudos Magyarország Kft. egy információtechnológiai megoldásokkal foglalkozó nemzetközi vállalat, amely az elmúlt évben dinamikus fejlődésen ment keresztül. A Riverpark Irodaházban alakította ki 500 m2-es irodáját, 53 munkatársa számára. Projekt Az együttműködés célja, hogy a teljes irodatér átalakítása, …

Tovább

DSC_2547nxPS_t