Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Költöztetés

Megszervezzük és elvégezzük az iroda átköltözését vagy átrendezését úgy, hogy ez minél kisebb fennakadást okozzon a munkahely működésében. Teljes költöztetési szolgáltatásunk tartalmazza igény szerint a bútorok, berendezések becsomagolását, fölcímkézését, átszállítását és az új irodatér berendezését.

Szerelő és szállító csapatunk nagy szakértelemmel rendelkezik, és nem csak a bútorok szerelésében és az új iroda berendezésében, hanem az aktuálisan feleslegessé vált bútorok szakszerű tárolásában, raktározásában is segít.

Teljes költöztetési szolgáltatásunk tartalmazza igény szerint

– a költözéshez vagy berendezéshez szükséges ütemterv és logisztika megtervezését
– a  behajtási engedély beszerzését
– egyeztetést az irodaházzal és bármilyen egyéb szervezési feladatot
– a bútorok, berendezések becsomagolását és fölcímkézését
– mindezek átszállítását
– az új irodatér berendezését, a bútorok összeszerelését, beállítását.

A bútorok szállítása történhet szét vagy összeszerelt állapotban, kartonba vagy védőtakaróba csomagolva. Környezetvédelmi szempontból javasoljuk a védőtakarókba való csomagolást, hiszen ez esetben nem keletkezik hulladék a szállítás után.

A kötözéshez az iratok, irodai eszközök és személyes tárgyak becsomagolásához a dobozokat biztosítani tudjuk. Ha szükséges, vállaljuk a dobozolást is, de sokkal praktikusabb, és az utólagos kellemetlenségek elkerülhetők, ha a munkatársak a saját eszközeiket, irataikat maguk csomagolják és címkézik fel az előre megbeszélt módon.

Referenciák

Malév Magyar Légiközlekedési Zrt.

Helyszín: Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Terület: 45 m2

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B termináljába a Space Concept csapata tervezte és kivitelezte a MALÉV új jegyirodáját, amely már a MALÉV új, fiatalos arculatához illeszkedett.

Tovább

Jegyiroda // Fotó