Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Költöztetés

Megszervezzük és elvégezzük az iroda átköltözését vagy átrendezését úgy, hogy ez minél kisebb fennakadást okozzon a munkahely működésében. Teljes költöztetési szolgáltatásunk tartalmazza igény szerint a bútorok, berendezések becsomagolását, fölcímkézését, átszállítását és az új irodatér berendezését.

Szerelő és szállító csapatunk nagy szakértelemmel rendelkezik, és nem csak a bútorok szerelésében és az új iroda berendezésében, hanem az aktuálisan feleslegessé vált bútorok szakszerű tárolásában, raktározásában is segít.

Teljes költöztetési szolgáltatásunk tartalmazza igény szerint

– a költözéshez vagy berendezéshez szükséges ütemterv és logisztika megtervezését
– a  behajtási engedély beszerzését
– egyeztetést az irodaházzal és bármilyen egyéb szervezési feladatot
– a bútorok, berendezések becsomagolását és fölcímkézését
– mindezek átszállítását
– az új irodatér berendezését, a bútorok összeszerelését, beállítását.

A bútorok szállítása történhet szét vagy összeszerelt állapotban, kartonba vagy védőtakaróba csomagolva. Környezetvédelmi szempontból javasoljuk a védőtakarókba való csomagolást, hiszen ez esetben nem keletkezik hulladék a szállítás után.

A kötözéshez az iratok, irodai eszközök és személyes tárgyak becsomagolásához a dobozokat biztosítani tudjuk. Ha szükséges, vállaljuk a dobozolást is, de sokkal praktikusabb, és az utólagos kellemetlenségek elkerülhetők, ha a munkatársak a saját eszközeiket, irataikat maguk csomagolják és címkézik fel az előre megbeszélt módon.

Referenciák

Sigma Kudos

Helyszín: Riverpark Irodaház, Budapest
Terület: 500 m2

Háttér A Sigma Kudos Magyarország Kft. egy információtechnológiai megoldásokkal foglalkozó nemzetközi vállalat, amely az elmúlt évben dinamikus fejlődésen ment keresztül. A Riverpark Irodaházban alakította ki 500 m2-es irodáját, 53 munkatársa számára. Projekt Az együttműködés célja, hogy a teljes irodatér átalakítása, …

Tovább

DSC_2547nxPS_t