Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Fit-Out

Gyakran nehézséget okoz a vállalatok számára, hogy egy-egy kisebb kivitelezési,  átrendezési vagy szerelési munkára megtalálják a megfelelő partnert. A SpaceConcept szolgáltatásai a belsőépítészeti fit-out széles spektrumát lefedik, legyen szó burkolatokról, árnyékolásról, bútorozásról vagy világításról, Ön időt és energiát megtakarítva egy kézből megkaphat minden szolgáltatást. Ezen túl irodája átrendezését vagy költöztetését is szakszerűen lebonyolítjuk.

 

Költöztetés

Segítünk megszervezni irodája átköltözését úgy, hogy ez minél kisebb fennakadást okozzon a munkahely működésében. Legyen szó egy új irodatérbe való költözésről, épületen belüli átrendezésről, vagy az iroda egy részlegének költözéséről az épületen belül, szakértő szerelő és szállító csapatunk mindenben az Ön segítségére van; nem csak a bútorok szerelésében és az új iroda berendezésében, hanem az aktuálisan feleslegessé vált bútorok szakszerű tárolásában, raktározásában.

tovább


Szerelés – kivitelezés

Egy munkahelyi tér kialakítása vagy átalakítása sok időigényes feladatból tevődik össze. Legyen szó szárazépítésről, festésről, szőnyegezésről, árnyékolásról, beépített bútorok építéséről, világításról vagy éppen akusztikai megoldásokról, a SpaceConcept szakértő csapata mindenben az Ön rendelkezésére áll. Leghatékonyabb és leginkább költségkímélő egy projekt esetén, ha ezek a részfeladatok egy kézben maradnak.

tovább

Tippek, trükkök

A helyes ülés fontos az egészség megőrzésében!

Legyen bármilyen ergonomikus a munkahelye, ha helytelenül állítja be és rosszul használja a széket és az asztalt, az ülő munkavégrés káros hatással lehet egészségére.

Még több tipp