Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Felmérés

Felméréseink során a munkahely tudományos kutatásokon alapuló elemzését végezzük el, amelyek elsősorban a munkahelyi hatékonyságra, kommunikációs útvonalakra, ergonómiára és térszervezési kérdésekre fókuszálnak.
Felmérésünk az adott szervezetre és a cégre szabható, így a cég vezetősége komplex képet kap az irodai munkavégzés hatékonyságát befolyásoló tényezőkről. Az analízis eredménye egy olyan dokumentáció, amely többek között a hatékonyabban működő munkakörnyezet kialakítására vonatkozó javaslatokat is felvonultatja, mind funkcionális mind pszichoszociális szinten, biztosítva ezzel a szervezet hatékony működését és a vállalat eredményességét.

 

Munkahelyi elégedettség felmérés

A komplex szervezeti diagnózis elkészítéséhez olyan felmérési eszközt fejlesztettünk, amely segít rávilágítani a munkahelyi hatékonyság és kommunikáció sarkalatos pontjaira. A felmérés eredményeként a vállalat vezetői objektív képet kapnak szubjektív szervezeti tényezőkről, például  hogy a munkatársak miképpen vélekednek a munkahelyi élet legkülönfélébb területeiről. Ez napjainkban kulcsfontosságú a vállalat eredményessége szempontjából. Szakembereink javaslatokat adnak a hatékonyabb és eredményesebb szervezeti működés eléréséhez.

tovább


Munkahelyi ergonómiai felmérés

A munkahelyi ergonómia vizsgálja mind a közvetlen környezet (asztal, szék, számítógép stb.), mind a tágabb környezet (fényviszonyok, szellőzés, légminőség, külső és belső zaj, akusztika) jellemzőit. Az ergonómiailag megfelelő munkahely azért lényeges, mert a fizikai környezet kialakítása és tulajdonságai jelentősen befolyásolják a munkavállalók közérzetét, ezáltal a munkavégzés hatékonyságára, sőt munkatársak egészségére is kihatnak. Felmérésünk segítségével feltárhatók a munkakörnyezettel kapcsolatos vélemények és elvárások. Ezek alapján tervezőink javaslatokat adnak az irodai tér fejlesztésére vagy átalakítására.

tovább

Tippek, trükkök

A helyes ülés fontos az egészség megőrzésében!

Legyen bármilyen ergonomikus a munkahelye, ha helytelenül állítja be és rosszul használja a széket és az asztalt, az ülő munkavégrés káros hatással lehet egészségére.

Még több tipp