Space Concept
new ideas. new possibilities.
Irodatervezés

Calzedonia

Cégprofil: Az 1986-ban Verona közelében alapított Calzedonia sikere a széles termékkínálatban, a divat követésében és a verhetetlen ár érték arányban rejlik. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek képessé teszik a Calzedonia-t, hogy eleget tegyenek még a legigényesebb ügyfeleknek is!

A Calzedonia magyarországi képviselete 2010-ben költözött új irodájába, ahol helyet kellett adnunk a pénzügyi részlegen keresztül többek között a marketing osztálynak és disztribútorok képzésére létrehozott oktató/továbbképző teremnek is.

Feladat: A munkakörnyezet teljes körű megtervezését csapatunkra bízták. A tervezés során a fő szempontok az innováció, a design, az inspiráló, fiatalos környezet voltak, amelyben az Ügyféltől szabad kezet kaptunk. A belsőépítészeti tervezésen túl egyedi recepciós pult tervezése és kivitelezése is a munka része volt. Ebben a térben az árnyékolásra és a dekorációs világításra is készítettünk terveket, amelyek kivitelezésre is kerültek. Ezen felül a dolgozók körében munkapszichológiai felmérést végeztünk.

Eszközök: A cég működésének tanulmányozása, a munkafolyamatok és térfunkciók felmérése, valamint a kommunikációs útvonalak elemzése egy modern, inspiráló, hatékonyan működő munkakörnyezetet eredményezett, amelyet a fiatalos ugyanakkor harmonikus színek, mobilis, jól variálható berendezéssel az a tér, amely a fenti kívánalmaknak és az iroda működésének maximálisan megfelel. Az iroda kialakításánál az innováció, a design, az inspiráló, fiatalos környeztet voltak a fő szempontok.

Az oktató termekben a kényelmes, könnyű és sok színben variálható Square One széket helyeztük el írópanelekkel, az előterekben pedig a szintén sokféleképpen variálható Wilson ülőgarnitúra családot.